Ποιοί είναι οι απαράβατοι κανόνες ομορφιάς της Melania Trump

H πανέμορφη Melania Trump έχει τα δικά της απλά αλλά σημαντικά μυστικά ομορφιάς με τα οποία δεν ασχολούμαστε για πρώτη φορά και ούτε και για…τελευταία καθώς υπάρχει παγκόσμιο,τεράστιο ενδιαφέρον για οτιδήποτε έχει να κάνει με την σαγηνευτική Πρώτη Κυρία.Η Melania λοιπόν,όσο και αν τρέχει με τα νέα καθήκοντα του συζύγου,όσο και είναι κουρασμένη….γενικά,όσο και αν βαριέται καμιά φορά,δεν παρεβαίνει ποτέ τους προσωπικούς κανόνες ομορφιάς της.

1) Προσέχει πάντα το μακιγιάζ: Δεν υπήρχει περίπτωση, ακόμα και όταν είναι ολομόναχη στο ολόχρυσο σπίτι της, να μην φορούσε τα «βασικά»: μάσκαρα, lip gloss, στη σωστή βέβαια αναλογία.
2) Ελάχιστο foundation: Για την Μελάνια η μεγάλη ποσότητα foundation βαραίνει το πρόσωπο. Ετσι την αποφεύγει και προτιμά με πολύ ελαφριά στρώση στο πρόσωπό της.
3) Κοιμάται πολύ: Σπάνια θα πάει κάπου έξω το βράδυ αλλά ακόμα και όταν αυτό είναι επιβεβλημένο λόγω της θέσης της,δεν θα καθίσει σε μια εκδήλωση ή ένα πάρτι μέχρι αργά.Θεωρεί ότι το ξενύχτι είναι βλαβερό για την επιδερμίδα και άσκοπο. Κοιμάται αρκετές ώρες καθημερινά.
4) Ενυδάτωση προσώπου: Για την Μελάνια Τραμπ η ενυδάτωση είναι μια διαδικασία που ξεκινά «από μέσα». Η ίδια αγαπά να τρέφεται υγιεινά και να καταναλώνει τροφές με νερό, όπως φρούτα-είναι εξάλλου ολοφάνερο. Μπορεί ακόμα να φάει και 7 φρούτα την ημέρα.
5) Βιταμινούχο smoothie κάθε μέρα: Κάθε μέρα ένας απο τους προσωπικούς της chef της φτιάχνει ένα smoothie με σπανάκια, μπανάνα, γιαούρτι, ράσμπερι και Ωμέγα 3.

6) Πίνει πολύ μεταλλικό νερό: Κάθε μέρα πίνει πολύ νερό μιας και  απόλυτη προτεραιότητά της είναι η ενυδάτωση!