Πίσω από τα σίδερα για 13 χρόνια 33χρονος στη Λεμεσό- «Πιάστηκε» με 33 κιλά ναρκωτικά

Επιβλήθηκε σήμερα η ποινή σε 33χρονο στη Λεμεσό για υπόθεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών- Συνελήφθη στις 22 Ιουνίου του 2016

Σε ποινή φυλάκισης 13 χρόνια καταδικάστηκε 33χρονος, από το δικαστήριο Λεμεσού.  Ο νεαρός συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιου από μέλη της ΥΚΑΝ, καθώς μετά από έρευνα εντοπίστηκαν στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από συγκεκριμένες πληροφορίες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), ανέκοψαν για έλεγχο, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Χοιροκοιτία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος κάτοικος Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου, το χρηματικό ποσό €8,255, το χρηματικό ποσό 150 αγγλικών λιρών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως διενεργήθηκε έρευνα σε δεύτερο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία του 33χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πατρικό του σπίτι, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 1,5 κιλού περίπου, τρεις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών κιλών περίπου και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό, που διατηρεί ο 33χρονος, σε κτηνοτροφική περιοχή της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 29 συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 29 κιλών περίπου.

Ο 33χρονος από σήμερα  θα βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές.

Πηγή:CyprusTimes