Πένθος για τον Βασίλη Καρρά – Έχασε την μητέρα του

Σε βαρύ πένθος ο Βασίλης Καρράς, μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας. Ο γνωστός τραγουδιστής που πέρσι βίωσε δύσκολες ώρες με το θάνατο του καλού του φίλου Παντελή Παντελίδη, βιώνει σήμερα μια μεγάλη απώλεια.

Η μητέρα του Άννα που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή και βύθισε στο πένθος τον γνωστό τραγουδιστή. Ο Βασίλης Καρράς της είχε μεγάλη αδυναμία και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το Γολγοθά της μητέρας του που ζούσε καθηλωμένη σε καροτσάκι. “Είναι δυνατή αντέχει. Είναι ηρωίδα”, συνήθιζε να λέει μιλώντας πάντα με αγάπη και σεβασμό για εκείνη.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσαν με ανακοίνωση και οι συνεργάτες του Βασίλη Καρρά στο Teatro όπου εμφανίζεται με τον Νότη Σφακιανάκη.

“Όλη η επιχείρηση του Teatro, ο Νότης Σφακιανάκης και οι συντελεστές του σχήματος είναι δίπλα στον φίλο και συνεργάτη μας Βασίλη Καρρά που σήμερα έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην “ηρωίδα” του όπως την αποκαλούσε ο Βασίλης και καλό παράδεισο να έχει.

Το Teatro θα μείνει κλειστό σήμερα και αύριο και επανέρχεται κοντά σας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

tlife