Ο 25χρονος Χρήστος που εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά του συγκινεί

Την τραγική ιστορία της ζωής τους ξεδίπλωσε μέσα από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, ο 25χρονος Χρήστος Μπέλεσης, σε μια ύστατη προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια για να μπορέσει εκείνος και η αδερφή του να ζήσουν.

Ο Χρήστος και η 23χρονη αδερφή του, έχουν εγκαταλειφθεί από την οικογένειά τους, είναι λήπτες βοηθήματος από το κράτος, που ωστόσο δεν τους φτάνει ούτε για να τρώνε όπως όλοι οι άνθρωποι τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, καθώς πρέπει πρώτα να πληρώσουν το ενοίκιό τους και τους λογαριασμούς.

«Ο Χρήστος ψάχνει για μια δουλειά. Εάν κάποιος από εσάς μπορεί να βοηθήσει αυτό το παιδί που είναι γεμάτο όνειρα και στηρίζει αυτός το σπίτι του, την αδερφή του, αυτό ζητάει.» κατέληξε η παρουσιάστρια, ελπίζοντας σε μια παρέμβαση που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής των παιδιών αυτών.

Η παρέμβαση έγινε τελικά προς το τέλος της συζήτησης από λειτουργό του Υπουργείου Εργασίας, η οποία κάλεσε τον Χρήστο στο γραφείο της για να δουν τι μπορούν να κάνουν για εξεύρεση εργασίας, ενώ τηλεθεατής προσέφερε στον Χρήστο μια  πλήρη υποτροφία για να σπουδάσει αεροσυνοδός.

πηγη:like.com