Ο Καρογιαννικός κάττος που αποβλήθηκε και οι καραόλοι που ψάχνονται

Αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας, αναφέρουν ότι προ μερικών λεπτών αποβλήθηκε από το Δημοκρατικό Κόμμα ένας κάττος ο οποίος εθεάθη να τρίβεται πάνω στον τροχό του αυτοκινήτου του Μάριου Κάρογιαν.

Το πειθαρχικό συμβούλιο, επέδωσε στο γάτο επιστολή με επιδότη, καλώντας τον να παρευρεθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο για να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτονται, όμως ο κάττος δεν παρουσιάστηκε. Του έβαλαν μάλιστα και τροφή ειδική για να τον δελεάσουν να παρευρεθεί όμως δεν πήγε.

Ο κάττος σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι αρμένικης καταγωγής, έχει έντονο μπεζ τρίχωμα και γιαλλουρίζουν τα μάτια του. Ο ανταποκριτής της σελίδας μας, βρισκόταν έξω από τα γραφεία του ΔΗΚΟ και είδε σε κάποια στιγμή το καρογιαννικό κάττο να περνά έξω από τα γραφεία, όμως άκουσε γαβγίσματα (εν κοινώς «λαξίματα») και ετράπη σε φυγή.

Σε ένα άλλο θέμα τώρα, μετά την ιστορική νίκη του Νίκου Αναστασιάδη στις προεδρικές εκλογές και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν βροχές, έχουν εμφανιστεί από το πουθενά χιλιάδες σαλιγκάρια. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι καραόλοι αυτοί, αναζητούν τρόπο να ανεβούν στα Υπουργεία, τους ημικρατικούς και μεταχειρίζονται όλα τα μέσα, αλλά και τις αναρριχητικές τους ικανότητες, για να βρεθούν πάνω σε μια καρέκλα.

Κρατίνος