Ο Ηθοποιός Χρύσανθος Χρυσάνθου τα βάζει με τους υποστηρικτές της λύσης χαρακτηρίζοντας και βρίζοντας τους.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Χρύσανθος Χρυσάνθους αναφέρθηκε σε σχόλιο του στο Face book στους υποστηρικτές της λύσης του κυπριακού χαρακτηρίζοντας και βρίζοντας τους. Έγραψε χαρακτηριστικά ότι «Οι μεγαλύτεροι μ……… ενδοτικοί. Προδότες τουρκόσποροι. Η λίστα της ντροπής μεγαλώνει. Ολόκληρος ο ελληνισμός ντρέπεται για σας. Κι εσείς νομίζετε ότι κάποιοι είστε, με το να βρίζετε όσους δε συμφωνούν μαζί σας. Ένα μεγάλο μηδενικό είστε που η ιστορία των Ελλήνων θα σας διαγράψει σαν ανάξιους. Σαν να μην υπήρξατε ποτέ. Τα παιδιά και τα εγγόνια σας θα σας φτύνουν. Εκτός από βρισιές και αφορισμούς δεν άκουσα ούτε ένα επιχείρημα. Είστε αξιολύπητοι. ΦΤΟΥ ΣΑΣ».

facebookkkkkkkk.jpg

Το πιο πάνω σχόλιο του κ. Χρυσάνθους έγινε στις 2 Ιανουαρίου σε μια συζήτηση των χρηστών του Face book που αφορούσε το κυπριακό πρόβλημα. Και όπως ήταν φυσικό έχει προκαλέσει τη μήνη των χρηστών του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι απάντησαν στο σχόλιο του ηθοποιού, κατηγορώντας τον για το γεγονός ότι κατέχει τ/κ περιουσία.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το τ/κ ακίνητο ενοικίασε από το Διαχειριστή Τουρκοκυπριακών Περιουσιών και ότι επιδιόρθωσε το σπίτι με δικά του έξοδα.

tvonenews