Οι Cadbury και Oreo προσλαμβάνουν δοκιμαστές σοκολάτας!

Η εργασία με τον επίσημο τίτλο «Δοκιμαστής Σοκολάτας και Κακάου» απαιτεί επτάμιση ώρες εργασίας μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης για τον τυχερό υποψήφιο

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως. Μία από τις κορυφαίες μάρκες σοκολάτας στον κόσμο ψάχνει για έναν επαγγελματία δοκιμαστή σοκολάτας, που να μπορεί να παρέχει ειλικρινή άποψη για τα προϊόντα της.

Η Mondelez, εταιρεία που παράγει τις σοκολάτες Cadbury, Milka και Oreo χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να εμπιστευθεί για να δοκιμάσει τα προϊόντα της και να πει τι σκέφτεται.

Η εργασία με τον επίσημο τίτλο «Δοκιμαστής Σοκολάτας και Κακάου» απαιτεί επτάμιση ώρες εργασίας μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης για τον τυχερό υποψήφιο.

Ο επαγγελματίας δοκιμαστής θα εργάζεται με 11 πανελίστες και έναν επικεφαλή του πάνελ στα γραφεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης εργασίας, ο δοκιμαστής θα πρέπει να είναι σε θέση να «γεύεται σοκολάτα και ροφήματα κακάου και να δίνει μια αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη ενώ θα εργάζεται με μία ομάδα όπου θα μοιράζονται τις απόψεις τους και θα συνεργάζονται για να καταλήξουν σε μία συμφωνία για τη γεύση αυτών».

Η δουλειά του δοκιμαστή θα είναι «σπουδαίας σημασίας για την τελειοποίηση της Mondelez και θα ξεκινήσει ένα εντελώς νέο προϊόν σε όλο τον κόσμο».

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να «έχουν πάθος για τη ζαχαροπλαστική αλλά και άριστους γευστικούς κάλυκες και θα είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα προϊόντα.

Σύμφωνα με την σελίδα της εταιρείας στο Linkedin, είναι μια δουλειά που δεν απαιτεί χρόνια γευσιγνωσία σοκολάτας.

Όσοι θέλετε να υποβάλετε αίτηση για τη θέση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Mondelez.

protothema