Νεογέννητο γεννήθηκε με το σχήμα της καρδιάς στο μέτωπο!

Ο Τσινάρ είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας με το σημάδι αυτό στο μέτωπο και οι γονείς του τόνισαν ότι είναι αρκετοί αυτοί που που τους σταματούν στον δρόμο για να βγάλουν φωτογραφίες με το «παιδί της αγάπης»

Με ένα σπάνιο, αλλά και συνάμα πανέμορφο σημάδι γεννήθηκε ένα μωρό στην Τουρκία.

Οι νέοι γονείς Μουράτ Ενγκίν 30 ετών και η γυναίκα του Σεϊντά, 28 ετών, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν είδαν το μωρό τους, Τσινάρ, να γεννιέται με ένα κόκκινο σημάδι στο μέτωπο, το οποίο ήταν σε σχήμα καρδιάς!

Το νεογέννητο έγινε αμέσως πολύ αγαπητό και δημοφιλές, με τις νοσοκόμες να θέλουν να βγάζουν διαρκώς selfies μαζί του.

Ο Τσινάρ είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας με το σημάδι αυτό στο μέτωπο και οι γονείς του τόνισαν ότι είναι αρκετοί αυτοί που που τους σταματούν στον δρόμο για να βγάλουν φωτογραφίες με το «παιδί της αγάπης».

Ο πατέρας, Μουράτ, από την Άγκυρα, είπε: «Τον αγαπάμε όπως και το σημάδι του. Όταν μια νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του από τα αίματα, ήμουν ο πρώτος που είδα το σημάδι και έμεινα έκπληκτος. Όταν πήγα κοντά στο κεφαλάκι του για να δω, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια φανταστική καρδιά. Ήταν δύσκολο για μένα να μην κλάψω. Η νοσοκόμα φώναξε: “Απίστευτο, ένα παιδί της αγάπης”. Μετά ήρθαν τρία άτομα και έβγαλαν selfies μαζί του. Όταν και η μητέρα του είδε το σημάδι άρχισε να κλαίει. Ήταν σαν ένα δώρο από τον Θεό. Κανείς μας δεν είχε αρνητικά συναισθήματα».

Τουρκία: Μωρό γεννήθηκε με το σχήμα της καρδιάς στο μέτωπο!

protothema