Μ.Αρναούτη-Φ.Κυριάκου:Μιλούν για πρώτη φορά οι δικηγόροι τους για τον οδηγό και τα ίχνη DNA

Την απάντηση της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου στα όσα υποστηρίζει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για το τροχαίο έδωσαν οι δικηγόροι τους, τονίζοντας πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής, αλλά και κάνοντας αποκαλύψεις για τα ίχνη DNA που έχουν βρεθεί.

«Από την πρώτη στιγμή από τα έγγραφα της τροχαίας προκύπτει ότι οδηγούσε ο Παντελίδης», ανέφερε, στο Αλήθειες Με Τη Ζήνα, ο συνήγορος της Μίνας, Γιάννης Κωλέττης και αποκάλυψε πως «αυτό που δεν έχει βγει προς τα έξω είναι ότι από την σάρωση στο προσκεφάλι του οδηγού, όλο το προσκεφάλι, εκεί βρέθηκε γενετικό υλικό μόνο από τον θανόντα. Εάν οδηγούσε η Μίνα ή η Φρόσω δεν θα ακουμπούσαν πίσω στο προσκεφάλι;».

Παράλληλα, ο δικηγόρος περιέγραψε την πρώτη φορά που συνάντησε την νεαρή κοπέλα στο νοσοκομείο, αφότου βγήκε από την εντατική, στην οποία έμεινε 42 ημέρες: «όταν πήγε στην μονάδα αυξημένης φροντίδας είχα την αγωνία να την δω πια, αλλά έπρεπε να βρω και έναν τρόπο να σπάσω και τον πάγο… Είχε την τραχειοστομία, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά της είπα “πρώτη φορά με έχει στήσει κοπέλα σε ραντεβού 45 μέρες”. Η πρώτη επαφή ήταν μία συνάντηση συγκινητική».

Εκ μέρους της Φρόσως, ο δικηγόρος της, Χρήστος Άσπρος, ανέφερε στην ίδια εκπομπή πως οδηγός του τζιπ ήταν ο Παντελής, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο είναι δεδομένο και έχει ειπωθεί επίσημα από την τροχαία», ενώ επεσήμανε ότι η υγεία της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, καθώς «παρουσιάζει κάποιο έλλειμμα στο δεξί της χέρι. Δεν έχει πλήρη κίνηση στο δεξί της χέρι» και παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Επίσης, απαντώντας στο επιχείρημα της οικογένειας Παντελίδη για τα ίχνη DNA της 21χρονης στη θέση του οδηγού, επεσήμανε ότι είναι λογικό να υπάρχουν καθώς την απεγκλώβισαν από εκείνο το σημείο, προσθέτοντας πως δεν υπήρχε γενετικό της υλικό στο τιμόνι.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπαν οι δύο δικηγόροι:

Πηγή:peoplegreece.com