Μετά το Κούριο… βαφτίσια στην Επίδαυρο !

Όταν η βλακεία κτυπά κόκκινο, χωρίς απαραίτητα η θερμοκρασία – λόγω καλοκαιριού – να φτάνει τόσο μα τόσο ψηλά, τότε είτε πρέπει να αυτό-μαστιγωνόμαστε για όσα βλέπουν τα μάτια μας, είτε να παραδεχτούμε ότι η πολιτική ηλιθιότητα (εξαιρετικά ήπιος χαρακτηρισμός) έχει ξεπεράσει κάθε λογικό όριο αμετροέπειας.

Τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, με την δεξίωση και εορταστική συναυλία στο αρχαίον Κούριο και υπογραμμίζω το αρχαίον διότι κάποιοι μπορεί να μην ξεχωρίζουν ακόμα και τις λέξεις, χρήζουν μετα-φυσικο-ψυχολογικής μελέτης και αντικείμενο ειδικού προγράμματος συνεχούς παρακολούθησης παρόμοιων εκδηλώσεων στην Πινδάρου. Ο γάμος του μοναχογιού της τέως βουλευτού του ΔΗΣΥ, Μαρίας Κυριακού σε ένα απόλυτα ειδυλλιακό τοπίο, όπως ακριβώς το ονειρεύτηκαν πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια οι κατασκευαστές του, είναι γεγονός.

Η τέως βουλευτής, με τις ευλογίες ενός απόλυτα επικίνδυνου Τμήματος Αρχαιοτήτων, είχε καλέσει στην εορταστική συναυλία την ελίτ της πολιτικής – τηλεπαραθυροσύνης της πρωτεύουσας και χωριών γύρω από αυτήν.

Δεν θα επεκταθώ στο dress code που αναγραφόταν στην πρόσκληση αλλά για να είμαι ειλικρινής το άσπρο χρώμα στο οποίο γινόταν αναφορά, παραπέμπει και λίγο σε χλαμύδα…

Το εορταστικό κονσέρτο μάλιστα, δόθηκε λίγες ώρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου του γάμου του και εξασφαλίστηκαν γι’ αυτό όλες οι απαραίτητες άδειες και από τον Δήμο Λεμεσού.

Ναι λοιπόν τα βαφτίσια σύμφωνα με τη διαφαινόμενη λαϊκή απαίτηση πρέπει να γίνουν στην Επίδαυρο!!!

Είναι γνωστός άλλωστε ο διακαής πόθος του Προέδρου του κόμματος, κάποια στιγμή η στέψη του (οποιαδήποτε) να γίνει στο συγκεκριμένο μέρος ως επίτευξη του μεγάλου ονείρου της «Ενωσης» και ας μην θέλει να το παραδεχθεί δημόσια.

Ο βασανιστής