Μεγάλη δικοινοτική πορεία το απόγευμα… Από το γραφείο του Ακιντζί στο Προεδρικό!

Μεγάλη δικοινοτική πορεία διοργανώνει το απόγευμα η Δικοινοτική Πρωτοβουλία Ειρήνης – Ενωμένη Κύπρος και άλλες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών με σκοπό να ζητηθεί από τους ηγέτες της Κύπρου να κάνουν όλα τα απαραίτητα βήματα, ώστε να φτάσουν σε μια συμφωνία στις συνομιλίες στη Γενεύη τον επόμενο μήνα.

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα συγκεντρωθούν αρχικά έξω από το γραφείο του Τ/Κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στην κατεχόμενη Λευκωσία και αφού του επιδώσουν ψήφισμα θα κατευθυνθούν προς το οδόφραγμα της οδού Λήδρας.

Ακολούθως, θα πορευθούν στην Πλατεία Σολωμού, όπου θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία, για να μεταβούν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα σε εκπρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Η Δικοινοτική Πρωτοβουλία Ειρήνης – Ενωμένη Κύπρος κάλεσε τις ευρύτερες μάζες των Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων να ενωθούν σε κοινή δράση, ώστε να ωθήσουν μπροστά τη λύση και την επανένωση, ενώ παράλληλα κάλεσε τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να εντείνουν τις προσπάθειες, για επίτευξη θετικού αποτελέσματος τόσο πριν, όσο και κατά τις επικείμενες συνομιλίες στη Γενεύη.

Πηγή: ΚΥΠΕ