Λιμάνι Λεμεσού: Επιστρέφουν στην εργασία τους οι μεταφορείς

Κανονικά στην εργασία τους, επιστρέφουν από αύριο το πρωί, οι μεταφορείς.

Μετά από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μεταφορών, με σκοπό να συζητήσουν τα όσα λέχθησαν στη σύσκεψη με τους αρμόδιους υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, αποφάσισαν ν’αναστάλουν τα απεργιακά μέτρα και να συνεχίσουν την ομαλή λειτουργία του λιμανιού Λεμεσού.

Η έκτακτη συνέλευση, έλαβε χώρα στο Ζακάκι , με συμμετέχοντες 150 μέλη της ΠΟΒΕΚ.

Εurogate: Αποδεχθήκαμε όλες τις προτάσεις του ΠτΔ

Η Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, με στόχο την άμεση επαναλειτουργία του λιμανιού, αποδέχθηκε σήμερα όλες τις προτάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι ελπίζει ότι και μετά την ουσιαστική παρέμβαση από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας “θα πρυτανεύσει η λογική και ότι θα επιστρέψουν όλοι άμεσα στην εργασία τους”.
“Λόγω του μεγάλου αριθμού εμπορευματοκιβωτίων που έχει συσσωρευτεί στο τερματικό, ως αποτέλεσμα της στάσης εργασίας των μεταφορέων τις τελευταίες μέρες, αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα κατά την επανέναρξη των εργασιών του τερματικού. Ως εκ τούτου, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα και από κοινού να υπερπηδήσουμε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες.”

Πηγή:sigmalive