Κουρεύει δωρεάν όσα παιδιά έρθουν σε αυτόν και του διαβάσουν βιβλία – video-

Είναι σχεδόν καιρός για επιστροφή στα σχολεία, τουλάχιστον για τα σχολεία του εξωτερικού που ξεκινούν συνήθως γύρω στα τέλη Αυγούστου. Έτσι για πολλούς μαθητές, ειδικά αυτούς που δυσκολεύονται με την ανάγνωση, μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική περίοδος.

Για αυτό, ένας κουρέας, o Courntey Holmes αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Ως πατέρας ήδη δύο παιδιών, αποφάσισε να χαρίσει δωρεάν κουρέματα σε όσα παιδιά διαβάσουν μπροστά του! “Τα παιδιά έρχονται στο κουρείο και τους λέω: Πήγαινε στο τραπέζι, διάλεξε ένα βιβλίο και αν δεν μπορείς να το διαβάσεις, θα σε βοηθήσω διαβάζοντάς το μαζί.”, είπε ο Holmes στην εκπομπή USA Today.

barber-free-haircut-read-books-courtney-holmes-8

“Για να είμαι ειλικρινής, έμεινα έκπληκτος. Ήδη 4 παιδιά είχαν σχηματίσει ουρά και μετά από λίγο είχαν γίνει 20! Και όλα περίμεναν το κούρεμα ανυπομονώντας για την ώρα που θα διάβαζαν!”. Πολλά παιδιά φοβούνται να διαβάσουν δυνατά, έτσι αυτός ο κουρέας αποφάσισε να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

Αποφάσισε να χαρίζει ένα κούρεμα σε κάθε παιδί που ερχόταν στο κουρείο και του διάβαζε! Πήγαινε στο τραπέζι, διάλεξε ένα βιβλίο και αν δεν μπορείς να το διαβάσεις, θα σε βοηθήσω διαβάζοντάς το μαζί.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ανυπομονει να συνεχιστεί και να βοηθήσει όσο μπορεί!

barber-free-haircut-read-books-courtney-holmes-6

tilestwra