Καταζητείται 38χρονος εκατομμυριούχος στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

businessman looking out of window

Zητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Τη βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία μέσω ανακοίνωσης της σχετικά με τον εντοπισμό και τη σύλληψη 38χρονου ο οποίος φέρεται να απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από εταιρία στην οποία υπήρξε στέλεχος.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Gerasimenko Dmitry, κάτοχο Ρωσικού Διαβατηρίου, ηλικίας 38 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα κλοπής με απάτη ή με κατάχρηση σχέσης εμπιστοσύνης, κατάχρησης εξουσίας από διευθυντή επιχείρησης κατά των νομίμων συμφερόντων της επιχείρησης κ.α, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σε χώρα του εξωτερικού σε χρονική περίοδο που διήρκησε μέχρι το Νοέμβριο του 2015.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804060, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Gerasimenko Dmitry, κάτοχο Ρωσικού Διαβατηρίου, ηλικίας 38 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα

Πηγή:bussinesnews.com