Επιστολή Αρχηγείου. Οι χούλιγκανς άνοιξαν «πόλεμο» στην Αστυνομία

Σε συναγερμό έχουν τεθεί τα τελευταία 24 ώρα οι διωκτικές αρχές σε όλες τις πόλεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΝΤ1 πριν από μερικά 24 ώρα έφτασε επιστολή σε όλες τις αστυνομικές διευθύνεις και σε όλες τις αστυνομικές εγκαταστάσεις, με την οποία το αρχηγείο της δύναμης καλεί να αυξήσουν τα μέτρα προστασίας, καθώς και να παρακολουθούν σε συνεχή βάση τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Αφορμή στάθηκαν πληροφορίες που έφτασαν στις διωκτικές αρχές, αλλά και στην κεντρική υπηρεσία πληροφοριών, ότι ομάδες νεαρών από διάφορες ομάδες ενοχλήθηκαν με δηλώσεις του υπουργού δικαιοσύνης για κλείσιμο συνδέσμων φιλάθλων, λόγω των επεισοδίων βίας, αλλά και ότι σχεδίαζαν επιθέσεις εναντίον τόσο αστυνομικών σταθμών όσο και περιπολικών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από λίγες μέρες αστυνομικός σταθμός συγκεκριμένης πόλης δέχθηκε επίθεση με βόμβα μολότοφ η οποία ωστόσο δεν εξερράγη.

Τα μέτρα που λήφθηκαν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 αρμόδια αστυνομική πηγή, φαίνεται να απέτρεψαν και σοβαρά επεισόδια που σχεδίαζαν κάποιοι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στο στόχαστρο συγκεκριμένων ομάδων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν τόσο στο αρχηγείο όσο και στην ΚΥΠ, βρισκόταν και ο υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως Ιωνάς Νικολάου, με τις πληροφορίες αναφέρουν πως οι γνωστοί-άγνωστοι σχεδίαζαν επίθεση στην κατοικία ή στο όχημα του Υπουργού.

Για τον λόγο αυτό έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα προστασίας του Ιωνά Νικολάου.

Πηγή:Anti1wo