Δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια της μετάδοσης δελτίου ειδήσεων

Δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια της μετάδοσης δελτίου ειδήσεων σε ραδιοφωνικό στούντιο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το δελτίο του ραδιοφωνικού σταθμού FM 103,5, μεταδιδόταν live στο Facebook,  ενώ ο παρουσιαστής ονομάζονταν Λουίς Μάνουελ και ο παραγωγός Λεό Μαρτίνεζ.

Όσοι μάλιστα είδαν την live μετάδοση στο Facebook σοκαρίστηκαν όταν την ώρα του δελτίου ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία γυναίκα φώναξε «Πυροβολισμοί, πυροβολισμοί, πυροβολισμοί» πριν σταματήσει η μετάδοση.

 

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η γραμματέας του σταθμού, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Σαν Πέντρο ντε Μακόρις, μια μικρή πόλη 45 μίλια ανατολικά της πρωτεύουσας του Αγίου Δομίνικου. Ο ραδιοφωνικός σταθμός, μάλιστα, ήταν στην «καρδιά» ενός εμπορικού κέντρου.

Μέχρι στιγμής, τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί, αλλά σε κανέναν δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν είναι ακόμη γνωστό το κίνητρο των δραστών.

ant1iwo