Δυο μαθήτριες νεκρές σε τροχαίο στην Κερύνεια μετά από φοβερή σύγκρουση

Αναστάτωση αλλά και έντονος προβληματισμός επικρατεί στα κατεχόμενα με αφορμή το φονικό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, με σχολικό λεωφορείο που είχε ως τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς και 4 βαριά τραυματισμένους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έρχεται από τα κατεχόμενα, ο οδηγός παρέλαβε τα παιδιά απο το χωριό Χάρτζια της Επαρχίας Κερύνειας και προκειμένου να αποφύγει την πυκνή τροχαία κίνηση που επικρατεί στους δρόμους της περιοχής, πήρε τον ορεινό δρόμο (Δικώμου – Κερύνειας) έτσι ώστε να πάρει τα παιδιά το συντομότερο στον προορισμό τους.

Ο δρόμος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λόγω του ότι είναι ορεινός και κοντά στα λατομεία που βρίσκονται στις παρυφές του Πενταδακτύλου, χρησιμοποιείται κυρίως από φορτηγά και γι’ αυτό έχει μεγάλες λακούβες.

Λόγω του σκότους, νταλίκα η οποία έστριψε από στροφή προκειμένου να μπει σε λατομείο, δεν πρόσεξε το μικρό λεωφορείο και ως αποτέλεσμα το καταπλάκωσε.

Στο λεωφορείο εν τω μεταξύ, επέβαινε και η σύζυγος του οδηγού, η οποία είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένη.

Στο Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας βρέθηκε από την πρώτη ώρα ο λεγόμενος Υπουργός Υγείας, ενώ οι αρχές του Νοσοκομείου απευθύνουν έκκληση για προσφορά αίματος στους τραυματίες.

Όσον αφορά τις ευθύνες που ρίχνουν αρκετοί στην ψευδοκυβέρνηση για τη μη αλλαγή ώρας, σημειώνεται ότι αυτό, ήταν μια απόφαση που υιοθέτησε η λεγόμενη Βουλή των κατεχομένων.

sigmalive