Δημοτική Σύμβουλος «πιάστηκε» σε parking αναπήρων – Τι δηλώνει η ίδια

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν το αυτοκίνητο της Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Στροβόλου, σταθμευμένο σε θέση αναπήρων, το πρωί της προηγούμενης Κυριακής. Οι φωτογραφίες προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, ωστόσο η ίδια δίνει την δική της εξήγηση.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στα social media:

Τι δήλωσε στην OffsiteCy η Δημοτική Σύμβουλος

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας εξήγησε ότι είναι Εκκλησιαστική Επίτροπος της Εκκλησίας της Παναγίας Χρυσελεούσας Στροβόλου, όπου μετέβη το πρωί της Κυριακής για την λειτουργία.

Όπως μας είπε, το αυτοκίνητό της το στάθμευσε σε χώρο αναπήρων της τράπεζας που βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας, μετά από άδεια από την ίδια την τράπεζα, για χρήση των χώρων στάθμευσής της, σε μέρες που δεν υπάρχουν πελάτες.

Η ίδια μας δήλωσε καρκινοπαθής με μακρά περίοδο θεραπειών, καθώς και μια πρόσφατη εξέταση, η οποία την εξασθένησε σωματικά και μετά δυσκολίας μπορούσε να περπατήσει, γι’ αυτό κι επέλεξε τον χώρο στάθμευσης αναπήρων. Παραδέχθηκε ότι κακώς το έπραξε, καθώς δεν έφερε κάποια σχετική σήμανση το αυτοκίνητό της.

Θα κινηθούν νομικά

Η όλη ιστορία προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένειά της, γι’ αυτό και σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον του ατόμου που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, εκτός και αν ο ίδιος απολογηθεί δημόσια. Όπως μας είπε η Δημοτική Σύμβουλος, αντί να την διασύρει, θα μπορούσε να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Η παραπονούμενη αποτάθηκε και στην Αστυνομία, η οποία την προέτρεψε να μεταβεί στον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό για να προβεί σε καταγγελία εναντίον του ατόμου που σημοσιοποίησε τις φωτογραφίες με τα προσωπικά της δεδομένα. Παρ’ όλ’ αυτά, η ίδια δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα κι επιθυμεί όπως λήξει σύντομα, χωρίς περισσότερα προβλήματα για κανέναν.

Τέλος, όσο για το λάθος της να χρησιμοποιήσει θέση αναπήρων, τόνισε πως ουδέποτε το έπραξε στο παρελθόν, όπως δεν πρόκειται να το πράξει ξανά στο μέλλον.

Υ.Γ.
Κατόπιν παράκλησής της, δεν δημοσιοποιείται το όνομά της. Επίσης, έχουν σβηστεί από τις φωτογραφίες τα προσωπικά της δεδομένα

Πηγή:offsite