Δημιουργία μέρας αφιερωμένης στη μνήμη της Diana, με την ονομασία “National Kindness Day”- Με αφορμή τα 20 χρόνια που έφυγε

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη χρονιά που έφυγε από τη ζωή η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Lady D, που αγαπήθηκε από ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για την καλοσύνη της, την αμεσότητά της και το ιδιαίτερα πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997.
Τώρα με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατό της, το The Diana Award, ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε στη μνήμη της και συνεχίζει να διαχειρίζεται τις φιλανθρωπικές δράσεις της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, σχεδιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ενεργειών για να τιμήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η δημιουργία μιας μέρας αφιερωμένης στη μνήμη της Lady Diana. Η μέρα θα λέγεται “National Kindness Day” (εθνική ημέρα καλοσύνης) και θα αποτελεί εθνική γιορτή στη Μεγάλη Βρετανία.
Παράλληλα φέτος θα ξεκινήσει ο θεσμός των διεθνών βραβείων Legacy, τα οποία κάθε χρόνο θα δίνονται σε 20 νέους και νέες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα έχουν αποδείξει πως έχουν αλλάξει με θετικό τρόπο την κοινωνική τους ζωή και έχουν συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

-.sigmalive