Δίνουν σάπια λαχανικά στους εγκλωβισμένους μας (pics)

Λαχανικά που ούτε ως ζωοτροφή δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αποστέλλει η Κυπριακή Δημοκρατία στους εγκλωβισμένους μας. Κάτοικος στην Αγία Τριάδα, φωτογράφισε τις ντομάτες που έλαβε ως βοήθεια.

Εδώ και αρκετά χρόνια η Κυπριακή Δημοκρατία αποστέλλει ως βοήθεια τρόφιμα στους εγκλωβισμένους, με φορτηγό των Ηνωμένων Εθνών. Εκτός από την ξηρά τροφή, αποστέλλονται και λαχανικά. Το τελευταίο διάστημα, τα λαχανικά που φθάνουν στο Ριζοκάρπασο, μόνο ως βοήθεια δεν ομοιάζουν, όπως μας είπαν οι κάτοικοι: «Ούτε σε γουρούνια δε θα πετούσε κανείς τέτοια είδη, είναι προσβολή στην αξιοπρέπεια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος του Ριζοκαρπάσου. «Δε ζητιανεύουμε» είπε. «Καλύτερα να μας στέλλουν μόνο ξηρά τροφή και είδη τα οποία έχουν διάρκεια, όπως αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια».

tomatos11

«Μας στέλνουν σάπια φρούτα επειδή δε στοιχίζουν τίποτα ή μήπως κάποιος απομυζά οικονομικό όφελος στην πλάτη μας και στην πλάτη των φορολογουμένων;» διερωτήθηκε άλλος εγκλωβισμένος κάτοικος του Ριζοκαρπάσου.

tomatos33

tomatos22

Αυτές τις σάπιες ντομάτες, θα έπρεπε να τις στείλουν πίσω «πακέτο» στους υπεύθυνους που ευθύνονται για την αποστολή της συγκεκριμένης βοήθειας στους ηρωικούς μας εγκλωβισμένους που εδώ και 43 χρόνια «φυλάττουν Θερμοπύλας», λέμε εμείς…

Μήπως θα πρέπει να γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί τι συμβαίνει;

Πηγή:CyprusTimes