Βουλευτής κατηγορεί δημόσια τον Μάρκο Παγδατή!

Θέμα λόγω της απουσίας του Μάρκου Παγδατή από το Davis Cup, όπου η Κύπρος αντιμετώπισε την Τουρκία, έχει δημιουργηθεί μετά την «επίθεση» που εξαπέλυσε προς τον πρωταθλητή μας με επιστολή του ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρίστος Ορφανίδης.
Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με μεγάλη μου λύπη αναγκάζομαι να αναφερθώ στο πιο κάτω γεγονός.
Την στιγμή που η Πατρίδα του τον ήθελε παρών, που χρειαζόταν την συμμετοχή του στους αγώνες αντισφαίρισης του DAVIS CUP έναντι της Τουρκίας, αυτός απουσίαζε. Εξέθεσε την Ομοσπονδία που τον τίμησε και τον ανέδειξε, μαζί και όλους εμάς που τον θαυμάσαμε, δηλώνοντας ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και επιθυμεί να ξεκουραστεί.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των συγκεκριμένων αγώνων, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες αντισφαίρισης ανά το παγκόσμιο, αναβάλλονται και όλοι οι πρωτοκλασάτοι αντισφαιριστές τιμούν τις χώρες τους με την συμμετοχή τους και τις στηρίζουν.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ
Η Τουρκία ήρθε στην Κύπρο με τους καλύτερους αντισφαιριστές της για να κερδίσει και η Κύπρος αγωνίστηκε με νεαρούς και όχι τόσο έμπειρους αθλητές, μιας και ο μεγαλύτερος έχει μόλις κλείσει τα 20 του χρόνια.
Το κράτος στηρίζει διαχρονικά μέσω του ΚΟΑ τον συγκεκριμένο αθλητή και μόνο για τους συγκεκριμένους αγώνες τον χρειάζεται η Ομοσπονδία και η Πατρίδα του και αυτός δήλωσε απών.
Εν κατακλείδι, θα ήθελα να συγχαρώ τον προπονητή μας, Δημήτρη Ηροδότου και τους αντισφαιριστές μας, Πέτρο Χρυσοχόο, Μενέλαο Ευσταθίου και Ελευθέριο Νέος που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς και τον αθλητή Νικόλα Κάμπελ, ασχέτως εάν δεν αγωνίστηκε.

Με εκτίμηση,
Χρίστος Ορφανίδης»

Πηγή:politis