Όλοι μπορούμε -“Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα”

Αρχίζει σήμερα η εκστρατεία “Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα”, από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, “με στόχο να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων”.

Ανακοίνωση από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού καλεί όλους μας, “αυτά τα Χριστούγεννα να μην λησμονήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας και να μην αναλωθούμε στην αγορά περιττών υλικών αγαθών και να `Υιοθετήσουμε` μια οικογένεια σκορπίζοντας τη χαρά της γέννησης του Χριστού, προσφέροντας ακόμη και από το υστέρημα μας σε όσους έχουν ανάγκη”.

Η συνεισφορά μπορεί να περιλαμβάνει τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, δώρα στα παιδιά και οτιδήποτε άλλο ο κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει.

Υποστηρικτής της εκστρατείας ο Συνεργατισμός, ο οποίος προσφέρει τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, στις πρώτες 250 οικογένειες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “το 2015 στο πλαίσιο της εκστρατείας `Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα` η τόσο γενναιόδωρη προσφορά απλών πολιτών, ομάδων ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων έχει δώσει την ευκαιρία στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού μέσω των Επαρχιακών Συντονιστικών Συμβουλίων Εθελοντισμού / Σωμάτων Εθελοντών του να προσφέρει χριστουγεννιάτικα πακέτα σε περίπου 1000 οικογένειες”.

Τελευταία ημερομηνία παραλαβής ειδών από τα Σώματα Εθελοντών: 19 Δεκεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες από το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών. Για τη Λευκωσία στο 22512602, για τη Λεμεσό στο 25737761, για τη Λάρνακα στο 24650525, για την Πάφο το 26953725, για την Αμμόχωστος στο 99124521 και για την Κερύνεια στο 97743185.

Πηγή: ΚΥΠΕ