Έφτασε το πρώτο αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το Airbus A319, που φέρει τα καινούργια χρώματα της εταιρείας, προσγειώθηκε σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας.  Τη νέα μορφή της εταιρείας καθώς και το λογότυπο, ανέλαβε το Βρετανικό πρακτορείο «Landor».
Τα καινούργια χρώματα της εταιρείας κινούνται σε παστέλ αποχρώσεις: το γαλάζιο ως το βασικό χρώμα, με το «Azure» μπλε, που χρησιμοποιήθηκαν στο κάτω μέρος της ατράκτου, παραπέμπουν σε χρώματα της Μεσογείου.

Το σύμβολο της ελιάς που θεωρείται ένα από τα κύρια σύμβολα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού βρίσκεται και στη σημαία της χώρας, έχει τοποθετηθεί στην ουρά καθώς και στους κινητήρες του αεροσκάφους.

Η άτρακτος φέρει το όνομα των Κυπριακών Αερογραμμών καθώς και το αγρινό ,ένα σύμβολο συνδεδεμένο με το νησί.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το πρώτο αεροσκάφος των καινούργιων Κυπριακών Αερογραμμών. Ελπίζουμε ότι η εικόνα της εταιρείας θα αρέσει στο επιβατικό κοινό και το καινούργιο πρόσωπο θα καθιερωθεί στα αεροδρόμια που θα δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Τα κυπριακά  χρώματα και σύμβολα που επελέγησαν ,παραπέμπουν στην ήρεμη και όμορφη ατμόσφαιρα που βιώνουν όσοι επισκέπτονται το νησί. ‘Έχουμε καλέσει τους καλύτερους εμπειρογνώμονες στον τομέα των αερομεταφορών τόσο από την Κύπρο όσο και από άλλες επιτυχημένες Ευρωπαϊκές εταιρείες στην ομάδα μας.

Όλοι μαζί θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες πρακτικές στον τομέα των αερομεταφορών, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό και δημιουργώντας ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μοντέλο», δήλωσε η Γενική Εμπορική Διευθυντής της εταιρείας, Natalya Popova.

Αυτή την περίοδο, η Διεύθυνση και  το προσωπικό, οριστικοποιούν τα επιχειρησιακά πλάνα της εταιρείας. Στα τέλη του 2016, η εταιρεία αναμένεται να παραλάβει το Κυπριακό Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα, ώστε να ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ,αποτελούν  το σήμα κατατεθέν της αναγεννημένης Κυπριακής εταιρείας. Τον Ιούλιο του 2016, η εταιρεία «Charlie Airlines Ltd», μερίδιο της οποίας ανήκει στο Ρωσικό Όμιλο της S7, κέρδισε την προσφορά για το δικαίωμα της χρήσης της εμπορικής επωνυμίας των Κυπριακών Αερογραμμών για μια δεκαετία.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα έχουν ως βάση το αεροδρόμιο Λάρνακας και θα έχουν προγραμματισμένες πτήσεις προς την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με το στόλο τους να αποτελείται από Airbus A319.
6-jpg1 cyprus_a319_1 cyprus_a319_3 cyprus_a319_4 cyprus_a319_en

Πηγή:Sigmalive