Άδωνις Γεωργιάδης: Θα πεινάσουμε, έρχονται δύσκολες ημέρες με τον Τσίπρα

«Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έως τις 20 Φεβρουαρίου θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις μετά, θα τρέχουμε στα σκουπίδια για φαγητό…», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης για το ότι δεν κλείνει ακόμη η αξιολόγηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας είναι «αριβίστας, τυχοδιώκτης και ανίκανος που αφήνει τη χώρα του να καταρρέει. Τον παραμυθιάζουν δήθεν ότι με τις γερμανικές εκλογές θα αλλάξουν οι συσχετισμοί στην Ευρώπη και εκείνος νομίζει πως είναι η εποχή που ήταν στην ΚΝΕ. Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση έως τις 20 Φεβρουαρίου θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις μετά, θα τρέχουμε στα σκουπίδια για φαγητό… θα πεθάνουμε της πείνας θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις αν επιστρέψουμε στη δραχμή. Το 2015 θα φαίνεται αστείο μπροστά σε αυτό που θα ζήσουμε. Το δίλημμα όπως το έφερε εδώ σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι ή 4ο μνημόνιο για να πάρουμε άλλα χρήματα ή επιστροφή στη δραχμή και χρεοκοπία».

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως ο κ. Τσίπρας «παρ’ όλα αυτά δεν θα πάει σε εκλογές γιατί είναι γαντζωμένος στην εξουσία. “Μακάρι να διαψευστώ», είπε χαρακτηριστικά.

prothema