«Αρχάγγελος» Χριστόφιας

Έπεσα από τα σύννεφα ακούγοντας προχθές τον τέως Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Μέγα και τον Λουκά Φουρλά.

Ανεκδιήγητες απαντήσεις, όπως και η διακυβέρνηση του, η οποία κατέληξε καταστροφική για το λαό.

Σε ερώτηση για την κρίση που πλήττει το νησί μας και δημιουργεί κάθε μέρα ουρές έξω από τα κοινωνικά παντοπωλεία από χιλιάδες πολίτες, η απάντησή του ήταν τουλάχιστον προκλητική.

Στην μνημειώδη φράση του απίστευτου πρώην Υπουργού Οικονομικών, Χαρίλαου Σταυράκη, ότι «η οικονομική κρίση δεν θα μας αγγίξει», ο Δημήτρης Χριστόφιας είπε το εξής μνημειώδες: «Παίζουμε με τις λέξεις. Αν δει κάποιος τα πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου θα δικαιώσει τον Χαρίλαο Σταυράκη»!

Δεν ξέρω ποιοι παίζουν με τις λέξεις κύριε Χριστόφια. Αυτό που ξέρω πολύ καλά, όμως, είναι ότι δεν ανέχομαι να εξακολουθείτε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας.

Αυτό που αναμένω αγαπητέ κύριε Χριστόφια θα ήταν μετά την περίπτωση Σταυράκη, να υπερασπιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τους άλλους δύο Υπουργούς σας, Κίκη Καζαμία και Βάσο Σιαρλή, με τους οποίους συγκρουστήκατε.

Να σας υπενθυμίσω ότι ο λόγος της σύγκρουσής σας ήταν η θεώρησή σας πως οι εισηγήσεις τους, για άμεση λήψη μέτρων, ήταν αντιλαϊκή.

Mε όλο το σεβασμό, αλλά είναι καλύτερα κύριε Χριστόφια, ν΄ ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την πολιτική.

Μπορείτε για παράδειγμα να ασχοληθείτε με τον χώρο πρασίνου, που παραχώρησε η κοινότητα Μοναγρουλίου, το οποίο θα μετατρέψει σε πάρκο με το όνομά σας.

Ο κοινοτάρχης και παιδικός σας φίλος, θεωρεί, όπως είπε, καθήκον του την κίνηση αυτή.

Κρατίνος

Comments

via Facebook