Εξαντλείται η υπομονή μας – Τελειώνετε…

Ήρθε η ώρα να επιβληθεί η ολοκληρωτική κάθαρση σε ότι αφορά τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται. Ήρθε η ώρα της επιβολής της παραδειγματικής τιμωρίας και όχι όσων κλέβουν ένα -δύο εκατομμύρια να γλιτώνουν με μερικούς μήνες φυλάκισης.

Ο κόσμος θέλει να τελειώσει άπαξ δια παντός η διαφθορά και η διαπλοκή και η πολιτεία δεν λυτρώνεται με μερικούς μήνες φυλάκισης.

Κύριοι πρέπει επιταχύνεται τις προσπάθειες σας και οι ποινές να μην αποτελούν χάδι. Ο κόσμος αηδίασε.

Ποιοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύθηκαν τις θέσεις τους για να πλουτίσουν αθέμιτα και που καταχράστηκαν την εξουσία που τους εμπιστεύθηκε ο λαός, για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα;

Γνωστοί γνωστότατοι. Θέληση χρειάζεται και αποφασιστικότητα για να ξεπεραστούν οι κομματικές αποχρώσεις και να τελειώσουν μια για πάντα οι νοοτροπίες ανοχής. Χαλαρή εποπτεία, αδύναμα συστήματα ελέγχου και μια κοινωνία με χαλαρούς κανόνες, που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος στη διαφθορά και διαπλοκή. Τελειώνετε!

Πόσοι πολιτικοί και αξιωματούχοι εγκλημάτησαν εις βάρος της κοινωνίας;

Σε ποια έδρανα ή γραφεία κάθονται, από ποια βήματα μιλούν;

Άραγε είναι η στιγμή που πρέπει να αναλάβει το βαρύ πυροβολικό της κάθαρσης; Ξέρετε τι εννοώ!

Ευθύνη βαραίνει και τους πολίτες διότι πρέπει ν’ αφήσουν τα κομματικά βολέματα και αν γνωρίζουν να μιλήσουν.

Ας μην σωπαίνουμε άλλο και ας δηλώσουμε και εμείς συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ των σκανδάλων, που επιβάλλεται να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Αυτοί που έχουν τη γνώση πρέπει μιλήσουν για να μην μιλούν αυτοί που απλώς δεν έχουν γνώση.

Φήμη

Comments

via Facebook