Κρίστιανσεν: “Θα παλέψουμε στην έδρα μας”

Ολοκληρώθηκε  η διάσκεψη τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ΓΣΠ…

O  Τόμας Κρίστιανσεν:

Για το τι ζητά από τους παίκτες ενόψει Αθλέτικ:

«Αυτό που λέω στους παίκτες είναι να απολαύσουν την στιγμή. Παίξαμε μέχρι στιγμής 40 παιχνίδια. Από την στιγμή που φύγαμε ζωντανοί από το Σαν Μαμές τώρα πρέπει να απολαύσουμε το παιχνίδι»

Για το αν το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ με τον τρόπο που έπαιξε στο Μπιλμπάο:

«Το πιο σημαντικό ήταν να φύγουμε ζωντανοί από την Ισπανία για να παλέψουμε το ματς. Εμείς τώρα θα παλέψουμε στην έδρα μας και να καταφέρουμε να περάσουμε»

Για τις απουσίες του Αντούριθ και του Λαπόρτ:

«Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις. Αν ήταν μόνο αυτοί τα αστέρια της ομάδας θα έλεγα ότι έχουμε πλεονέκτημα. Η ομάδα όμως έχει πολλά αστέρια»

«Όπως και στο Σαν Σαμές πολεμήσαμε  πρέπει να πολεμήσουμε κι΄εδώ.  Η Αθλέτικ είναι το φαβορί»
«Πάμε για την μεγάλη πρόκριση. Είμαστε σε πολλούς τομείς κατώτεροι αλλά θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

«Πριν ξεκινήσει ο αγώνας στην Ισπανία είχαν το 80% κι΄ εμείς το 20%. Τώρα έχουμε αυξήσει λίγο τα ποσοστά μας. Με την έδρα μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση»
Για το αν η ομάδα έχει την ίδια δυναμική με τον αγώνα στην Ισπανία:
«Από φυσική κατάσταση η ομάδα είναι μια χαρά. Έκανα κάποιες αλλαγές αλλά μου βγήκαν. Θα δούμε αν θα κάνουμε αλλαγές αύριο»

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Βινίσιους

Βινίσιους: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μας. Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία με το ΑΠΟΕΛ. Θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε την πρόκριση»

Για την βοήθεια του κόσμου:
«Ξέρουμε ότι το ΓΣΠ είναι μια καυτή έδρα. Ήταν μια καυτή έδρα το Σαν Μαμές αλλά αυτό περιμένουμε να δούμε και αύριο στο ΓΣΠ με τον κόσμο μας»

Για το γεγονός ότι με την απόδοση του είναι από τους σημαντικότερους παίκτες του ΑΠΟΕΛ:

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το πιο σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε όλοι μαζί. Ας μείνουμε στην συνολική δουλειά της ομάδας και ας δουλέψουμε όλοι μαζί για την πρόκριση στους 16»

ant1iwo

Comments

via Facebook

SHARE