Θέλουν €30.000 για προεκλογική!

Τριάντα χιλιάδες ευρώ επί 500 υποψήφιους μας κάνει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. Είκοσι χιλιάδες ευρώ επί 750 άνεργους μας κάνει εργοδότηση  τους για ένα ολόκληρο χρόνο, με ένα αξιοπρεπή μισθό.

Τόσα είναι τα λεφτά που θέλουν οι αξιότιμοι βουλευτές μας να θεσμοθετήσουν να δικαιούνται να σπαταλήσουν κατά τις προεκλογικές τους περιόδους. Μέσα δηλαδή σε 2 με 3 μήνες θέλουν να μπορούν να πετάξουν δεξιά και αριστερά περισσότερα από όσα βγάζει ένας άνθρωπος ολόκληρο το χρόνο.

Και δεν φτάνει αυτό έχουν και τα μούτρα να βγαίνουν και να συζητάνε το θέμα στις επιτροπές και κάποιοι να κάνουν και δηλώσεις.

Και η έγνοια τους δεν είναι πως θα βρουν τρόπους να εργοδοτηθεί ο κόσμος που πεινά αλλά αν κάποιος ανθυποψήφιος τους δαπανήσει περισσότερα από αυτούς και δεν το πάρουν χαμπάρι.

Μήπως έχουμε χάσει την μπάλα ρε παιδιά; Μήπως η ουσία είναι αλλού και εσείς αναλώνεστε με ανούσια και πεζά πράγματα; Βγείτε εκεί έξω ακούστε τις λέει ο κοσμάκης ποιες είναι οι ανάγκες του και αφήστε πόσα θα δώσετε σε αφίσες και καρτούλες!

Comments

via Facebook