Πυριλλης “Κοινό είναι το μέλλον μας, για αυτό κοινοί πρέπει να είναι οι αγώνες”

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου και υποψήφιος για επανεκλογή Θεόδωρος Πυρίλλης, προέβηκε σήμερα στις τελευταίες του δηλώσεις αναφορικά με τις Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής.

Σε δηλώσεις του στην διαδικτυακή εφημερίδα Ecosmoscy ανέφερε τα ακόλουθα:

“Η πενταετία που μας πέρασε, απέδειξε περίτρανα, ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι κάστρο από μόνος του. Οι επιτυχίες μας και τα κονδύλια 60 εκατομμυρίων που καταφέραμε να αντλήσουμε τόσο από εθνικά όσο και από Ευρωπαϊκά ταμεία, ήταν αποτέλεσμα συλλογικών προσπαθειών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παραλιμνίου, στη συντριπτική του πλειοψηφία, εργάστηκε συλλογικά. Οι συνεδρίες και οι αποφάσεις μας δεν ήταν καθοδηγούμενες ή και επηρεασμένες από κομματικές εντολές και ιδεοληψίες. Γίναμε ένα, για τον έναν και μοναδικό στόχο, την αναβάθμιση της πόλης μας. Για τούτο, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που εργάστηκαν και με την θετική τους παρουσία και συμπαράστασή, πετύχαμε διαχρονικούς στόχους.

Νιώθω επίσης πραγματικά περήφανος, για την συμβολή των νέων μας, μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, για τις δράσεις τους κατά την πενταετία που μας πέρασε. Έχουμε πολλούς και αξιόλογους νέους στη πόλη μας, που το μόνο που χρειάζονταν ήταν την στήριξή μας για να μεγαλουργήσουν και να αποδείξουν σε όλους μας, ότι το πολιτικό μέλλον του Παραλιμνιού θα βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.

Η σημαντικότερη όμως συσπείρωση της τελευταίας πενταετίας, ήταν η ιστορικής σημασίας συμμαχία των τοπικών αρχόντων της Επαρχίας Αμμοχώστου. Οι τοπικοί άρχοντες γίναμε μια γροθιά και καταπολεμήσαμε με επιτυχία τις αδικίες που υφίστατο η Επαρχία Αμμοχώστου για δεκαετίες. Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία δεν ήταν τα εκατομμύρια που λάβαμε, ούτε οι Διοικητικές Υπηρεσίες που καταφέραμε να μεταστεγαστούν στην Επαρχία. Ήταν η εμπέδωση της φιλοσοφίας, ότι δεν πρέπει να διαχωριζόμαστε σε πόλεις, κοινότητες, αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους και σοσιαλιστές. Κοινά είναι τα προβλήματα μας και κοινό είναι το μέλλον μας, για αυτό κοινοί πρέπει να είναι οι αγώνες, τα οράματα και οι διεκδικήσεις μας.

Οι εκλογές της Κυριακής δεν αφορούν εμάς τους υποψηφίους. Αφορούν εσάς και το μέλλον των παιδιών μας. Είναι υποχρέωση όλων μας να συμμετάσχουμε στη γιορτή της Δημοκρατίας, για αυτό καλώ όλους τους δημότες, ανεξάρτητα με το τι ψηφίζουν να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή. Με τη ψήφο μας αποφασίζουμε για το κοινό μας μέλλον.”

Πηγή: Ecosmoscy

Comments

via Facebook