Εκπληκτικά νούμερα με 130.000 επισκέψεις στο apokalipsi.com – Δωρεάν διαθέσιμα applications για tablets και κινητά και λόγοι μη ύπαρξης διαφημίσεων

Δοκιμάσαμε να θέσουμε τη δική μας σφραγίδα στη δημοσιογραφία. Χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς βαρίδια, χωρίς παρωπίδες, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα η οποία να δοξάζει την ελευθερία της έκφρασης και αδιάβλητης δημοσιογραφίας. Μια πλατφόρμα ενημέρωσης στην οποία είναι οποιοσδήποτε ευπρόσδεκτος να συμμετέχει.

Με 130.000 επισκέψεις στον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας της σελίδας μας, μας αγκαλιάσατε και μας υποδεχτήκατε με τον πλέον συγκινητικό τρόπο. Η αρθρογραφία μας δεν ήταν και ούτε θα είναι πάντοτε προς την ίδια κατεύθυνση. Θα μεταφέρονται και θα εκφράζονται όλες οι απόψεις επι όλων των θεμάτων. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε με αμεσότητα τα τεκταινόμενα. Είμαστε έτοιμοι να δημοσιεύσουμε οποιοδήποτε άρθρο ή και είδηση των αναγνωστών μας, χωρίς λογοκρισία και παρεμβολές, φτάνει να μην είναι υβριστικού περιεχομένου.

Ήδη διατίθενται δωρεάν τα applications για tablets και κινητά για συσκευές Android και iOS (Apple) τα οποία σας καλούμε να κατεβάσετε για ακόμα πιο έγκαιρη ενημέρωση.

Επιλέξαμε για μια χρονική περίοδο να μην φιλοξενήσουμε οποιεσδήποτε διαφημίσεις. Αυτό θα κρατήσει για ακόμα λίγο. Ο λόγος είναι γιατί θέλουμε πρώτα να θέσουμε την σφραγίδα μας ως προς τι αντιπροσωπεύει αυτή η σελίδα και μετά. Θέλουμε να γνωρίζουν όσοι θα διαφημιστούν στη σελίδα μας, οτι δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις στη δουλειά μας για να προσελκύσουμε οποιονδήποτε διαφημιζόμενο.

Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε πλούσιοι με αυτό μας το εγχείρημα. Αλλά να προσφέρουμε έγκαιρη, έγκυρη, αντικειμενική και ανεπηρέαστη ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε για τον τρόπο που αγκαλιάσατε τη σελίδα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε εισηγήσεις, άρθρα και παρατηρήσεις.

Ιδρυτική Ομάδα «Αποκάλυψη»

Comments

via Facebook