Η ψήφος περνά από το γήπεδο – Ψηφοθηρία με άρωμα φτηνού οπαδισμού!

Μεγάλοι φίλαθλοι αποδεικνύονται ορισμένοι από τους υποψήφιους Βουλευτές , μετά την ανάρτηση του υποψηφίου του ΑΚΕΛ Μάριου Χαννίδη στο twitter περί φλώρων, ήταν η σειρά του υποψηφίου της ΕΔΕΚ Σταύρου Χατζησάββα να προκαλέσει αρνητικά σχόλια για δημοσίευσή του αναφορικά με το ποδόσφαιρο.

Σε αυτούς έρχονται να προστεθούν και άλλοι όπως για παράδειγμα στη Λεμεσό ο υποψήφιος του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης, ο οποίος πανηγύριζε μετά την πρόκριση του Απόλλωνα στον τελικό του κυπέλλου επί του ΑΠΟΕΛ, γράφοντας «Τροπαιό Τροπαιό στον Εναεριό!!! Σήκωσέ το!», ενώ λίγα χρόνια νωρίτερα δήλωνε «ΑΠΟΕΛίστας από κούνια».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Αντωνιάδης απάντησε με δηκτικό ύφος στο twitter: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι χορηγός Απόλλωνα 10 χρόνια και αντιπρόεδρος του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα Ένας άλλος υποψήφιος του ΔΗΚΟ στη Λεμεσό, ο αριστίνδην Μάριος Σωφρονίου, προκάλεσε την οργή των οπαδών του Απόλλωνα όταν κυκλοφόρησε φυλλάδιό του με την επισήμανση ότι τυγχάνει της στήριξης του σωματείου.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο διέψευσε την αναφορά, τονίζοντας ότι πάγια πολιτική του είναι να μην αναμιγνύεται γενικώς, όμως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 – Θύρα 1 ήταν πιο σκληρός, κάνοντας λόγο για θράσος και απαιτώντας την παραίτησή του από τη θέση του γ.γ. του σωματείου.

Σε απάντησή του, ο υποψήφιος του ΔΗΚΟ αναφέρθηκε στην ανιδιοτελή προσφορά του στο κόμμα από το 2010 μέχρι σήμερα και απάντησε ότι η χρησιμοποίηση του ονόματος Απόλλωνας ήταν ένα λογοπαίγνιο εξαιτίας και του ονόματος του 10χρονου γιου του, ο οποίος ονομάζεται Απόλλωνας.

Είναι να απορεί κανείς για το επίπεδο κάποιων που θέλουν να μπουν στην Βουλή, πάντως η νέα βουλή θα έχει άρωμα ποδοσφαίρου αν εκλεγούν οι προαναφερθέντες, λέτε να βλέπουμε τα έδρανα της Βουλής στολισμένα με κασκόλ των ομάδων;

Comments

via Facebook