Εθνικό-Σοσιαλιστικό Κόμμα ΕΔΕΚ

Έχουν να πουν ότι οι άρρενες σε ηλικίες 45-50, παλιμπαιδίζουν μπας και ξεχάσουν την ασπράδα των μαλλιών τους ή τη φαλάκρα που αντικατέστησε την πάλαι ποτέ χαίτη τους. Ίσως κάπως έτσι και η ΕΔΕΚ 46 χρόνια μετά την ίδρυσή της, να βρίσκεται τώρα σε περίοδο και φάση παλιμπαιδισμού, εγκρίνοντας ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας και Πάσης ΕΔΕΚ, για απόρριψη της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Σενάριο Νο 1:

Αγαπητοί κύριοι Λιλλήλα και Παπαδόπουλε: Σας έχουμε προλάβει. Η απορριπτική στάση σε ΟΠΟΙΑ λύση είναι έμπνευση δική μας. Γεώργιε Λιλλήκα, παρά το γεγονός ότι σου κάμαμε κόμμα γιατί πιστέψαμε, αφελώς και εσφαλμένα οτι δεν θα έκανες κόμμα, εντούτοις δεν θα σου δώσουμε άλλα μέλη της αγέλης μας ή και της φυλής μας.

Σενάριο Νο 2:

Αγαπητά Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής. Όχι μόνο για τα εσωτερικά ζητήματα αλλά και για το Κυπριακό θα ακολουθείτε τις βουλές ημών και όχι υμών. Εσείς που είστε μετριοπαθείς, είτε θα χορέψετε ταγκό στους ρυθμούς που σας παίζουμε, ή η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

Γιατί απλούστατα φίλοι μου, όποιος εκ των μελών και προβαλλόμενων στελεχών αυτού του κόμματος πλέον πει την άποψή του για το Κυπριακό και η οποία είναι αντίθετη με τα κελεύσματα των Αρχών και Αξιών, τότε θέτει εαυτόν εκτός κόμματος.

Σενάριο Νο 3:

Επειδή τώρα ΤΟΥΤΟΙ (ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ) και κάμποσος κόσμος (συμπεριλαμβανομένου και εμού δηλαδή) θέλουν λύση, εμείς πρέπει να φτιάξουμε το μπαράκι του απορριπτικού. Θα είμαστε η άλλη άποψη. Η «Άλλη Ελένη» που έγραφε και το μυθιστόρημα. Σερβίρει μόνο Κρασί Σμυρναίικο και Ντολμάδες Κωνσταντινούπολης.

Σενάριο Νο 4

Η ΕΔΕΚ μπορεί να λύσει το Κυπριακό με καλύτερο τρόπο απο οτι 40 χρόνια η εκάστοτε κυβέρνηση προσπάθησε και απέτυχε.

Κύριοι, με όλη την συμπάθεια που τρέφω, ή μάλλον έτρεφα, προς το κόμμα σας, το ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ δεν αποτελεί απόφαση πλειοψηφίας, στην οποία πρέπει να υπακούει η μειοψηφία. Η εθνική ιστορία αυτού του τόπου που βάφτηκε και ποτίστηκε με το αίμα τόσων ανθρώπων για να παραμείνει αδιαίρετο, δεν αποφασίζεται πίσω από κλειστές πόρτες. Όταν θα έρθει η όποια λύση, δικαιούστε να κάτσετε να τη μελετήσετε και όταν την καταλάβετε, τότε να πείτε την άποψή σας. Ο κάθε ένας ξεχωριστά. Άλλο Σοσιαλισμός και άλλο Εθνικό Ζήτημα.

Μήνυμα προς στελέχη του Κόμματος: Εαν κάποιοι απο εσάς, ξέρετε ποιοί, οι μετριοπαθείς, δεν τα βροντήξετε και να φύγετε για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, μην σας ξανακούσουμε σε καφετερίες, καφενέδες, εκκλησίες, μνημόσυνα, καφέδες, τσάγια ή και προεκλογικές να μας πείτε “Μα εγώ εδιαφώνουν”. Η αποδέχεστε την πολιτική, ή τα μαζεύετε!

Μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες:

Κανονικά εσείς οι πολιτικοί δεν δικαιούστε να ψηφίσετε. Εσείς και όλοι οι άλλοι που στέκονταν τόσα χρόνια στα βάθρα και μας πότιζαν από το ιερό δισκοπότηρο του μίσους και του εθνικισμού, κανονικά πρέπει να πάτε στα σπίτια σας και να αφήσετε τους νέους ανθρώπους να ψηφίσουν.

Ξέρετε ποιους νέους ανθρώπους. Αυτούς που κληρονόμησαν τα Πραξικοπήματά σας, τα Χρηματιστήριά σας, τις Φούσκες των Ακινήτων, τις Φούσκες των Καταθέσεων, τις Φούσκες των Ομολόγων, τη Πραγματικότητα του Κουρέματος και την ανεργία που εμάς μαστίζει και όχι εσάς.

Εσείς το παιχνίδι σας το παίξατε. Τα κάνατε όλα τα κόμματα μαντάρα και οδηγήσατε σε 40 χρόνια αυτό το τόπο σε συσσωρευμένες καταστροφές. Ούτε τσουνάμι να ήσασταν. Όλοι σας. Όλα τα Κόμματα.

Αφήστε μας ήσυχους και να πάρετε και τις Διζωνικές σας και της Mandelικές σας απόψεις και τις φουστανέλες σας στο καλό. Αφήστε μας ελεύθερους εμάς να αποφασίσουμε.

Δέστε τα ποσοστά σας που θυμίζουν ρούχο που μετά από κάθε πλύσιμο μικραίνουν και πατριωτικά συνθήματα αφήστε τα στη πάντα.

Μας Κουράσατε…

Διογένης

 

 

 

 

Comments

via Facebook