Που είναι οι βροχές;

Επιτέλους αυτό το αστείο με τους μετεωρολόγους πρέπει να σταματήσει! Μας τάξατε για σήμερα βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονταν και με χαλάζι…

Και όπως ήταν αναμενόμενο για άλλη μία φορά πέσατε έξω. Που είναι οι βροχές;

Για να ακριβολογούμε σήμερα έσκαγε ο τζίτζικας, πιο πολύ με Σαχάρα έμοιαζε η Κύπρος παρά με Λονδίνο όπως εσείς διατυμπανίζατε από χθες σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Με μια βόλτα που έκανα έξω διαπίστωσα ακριβώς το αντίθετο, και νοστάλγησα αμέσως την δροσιά του σπιτιού μου. Για να μην πούμε και για όλους αυτούς που ανέμεναν το Σαββατοκύριακο για να εκδράμουν, μετά από μία καυτή εβδομάδα, σε κάποια παραλία και τους ανατρέψατε τα σχέδια.

Στις 10 προβλέψεις που κάνετε πέφτετε μέσα στη μία. Μα τέτοια πρόβλεψη θα μπορούσε να την κάνει οποιοσδήποτε χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στην μετεωρολογία.

Και ας μην ξεχνάμε και την γκάφα ολκής πριν μερικά χρόνια όπου πάλι είχατε προβλέψει, έτσι εποχή, βροχές και καταιγίδες και είχαν αναβληθεί τα εγκαίνιά της Κρατικής Έκθεσης.

Μήπως θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί όταν βγάζουμε προς τα έξω προβλέψεις που δεν ταιριάζουν με το αναμενόμενο;

Δίκτυς ο Κνώσσιος

 

Comments

via Facebook