Έρχονται εξώδικα με τη σέσουλα το τριήμερο!

Απορία, για να καταλάβω και εγώ. Όταν η αστυνομία λέει ότι θα εφαρμόσει εντατικά μέτρα κατά το τριήμερο, τι εννοεί;

Εννοεί ότι θα ξεχυθούν στους δρόμους και θα γράφουν με το παραμικρό την κάθε παράβαση; Γιατί αν είναι ένα μπανάκι μέχρι το Πρωταρά να σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι, με το εξώδικο της αστυνομίας, καλύτερα να κάτσεις στο σπιτάκι σου στη Λευκωσία με το κλιματιστικό. Και ας ουρλιάζουν τα παιδιά “θέλω θάλασσα”.

Ακούσαμε ότι περισσότεροι από 300 αστυνομικοί θα εφαρμόσουν τα εντατικά μέτρα, τα οποία έχουν καθοριστεί σε συσκέψεις στο Αρχηγείο και στις αστυνομικές διευθύνσεις των πόλεων, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, ιδιαίτερα στους αυτοκινητόδρομους όπου αναμένεται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Σαφής είναι και οι προειδοποιήσεις της αστυνομίας προς τους κλέφτες μην βγείτε για μπάζα το τριήμερο θα είμαστε παντού, να βγείτε τις άλλες μέρες που θα αράζουμε στα γραφεία μας. Γιατί όταν λες κύριε Ανδρέα Αγγελίδη, εκπρόσωπε τύπου της αστυνομίας ότι ο δεύτερος άξονας είναι η πρόληψη του εγκλήματος κατά περιουσίας, διαρρήξεις και κλοπές είναι σαν να λες, μην ανοίξετε κανένα σπίτι αυτές τις μέρες αλλά όλες τις υπόλοιπες.

Και για όλη αυτή τη δουλειά θα επιστρατευτούν 300 αστυνομικοί, μα καλά που τους βρήκαμε; Και ποιος θα πληρώσει τις υπερωρίες; Αλλά τι ρωτάω! Από την μια θα τα αρπάζεται από τα εξώδικα και από την άλλη θα πληρώνεται τους αστυνομικούς. Πάλι ο φτωχός ο κοσμάκης θα την πληρώσει τη νύφη!

Δίκτυς ο Κνώσσιος

 

Comments

via Facebook