Όλα τα χει η Μαριορή, το e-mail της έλειπε…

Μετά το μπάχαλο με τους δικαιούχους ή μη του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, τις απροειδοποίητες διακοπές επιδομάτων και τις αναγκαίες νομοθετικές αλλαγές για ρύθμιση στρεβλώσεων, το Υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε σήμερα το μέτρο που θα φέρει την επανάσταση στις κοινωνικές παροχές και θα επιλύσει σωρεία προβλημάτων.

Μην απορείς αγαπητέ αναγνώστη…

image

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει δημιουργήσει ειδικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, για ακόμη καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού όσον αφορά το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Στο συγκεκριμένο e-mail, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, απορίες ή να ζητούν οποιεσδήποτε άλλες διευκρινήσεις για θέμα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Αν δεν κάνω λάθος, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα απευθύνεται σε συνταξιούχους, άνεργους, λήπτες δημόσιου βοηθήματος κλπ. Άνθρωποι δηλαδή, που μπορεί να μην έχουν ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι τους, αλλά έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και «παίζουν» την τεχνολογία και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Άρα, καλά κατάλαβα, ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί…

Γνωστικός

Comments

via Facebook