Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα «μία» φορά

Η προεκλογική αντιπαράθεση στην Ελλάδα κορυφώνεται με το σημερινό δημοψήφισμα.

Η αντιπαράθεση που υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν άκρως διχαστική.

Ταυτόχρονα, όμως, η σημερινή είναι και η πιο κρίσιμη εκλογική μάχη στην ιστορία της Ελλάδος.

Τώρα είναι η ώρα των πολιτών, διότι ο ηγέτης τους, έχοντας μάλιστα πρόσφατη λαϊκή εντολή, φοβήθηκε να ηγηθεί.

Είναι η ώρα του λαού με τον «ηγέτη» να ζητεί απ’ αυτούς που του έδωσαν την εντολή να κυβερνήσει να τον βγάλουν από τα αδιέξοδα, που ο ίδιος δημιούργησε.

Ο «ηγέτης» ζητεί από το λαό να πει ένα βροντερό ΟΧΙ, για να δυναμώσει τη θέση της χώρας, η οποία καταρρέει κάθε δευτερόλεπτο.

Ζητεί από το λαό να πει ΟΧΙ, για να συνεχίζει τα σκίζει τα μνημόνια, ασχέτως αν χιλιάδες πολίτες συνωστίζονται στα ATM, για 60 ευρώ την ημέρα, μέχρι να τελειώσουν τα σχεδόν μηδαμινά αποθέματα των ελληνικών τραπεζών.

Την ίδια ώρα, στην αντίπερα όχθη, όλοι οι πρώην Πρωθυπουργοί και «ηγέτες» της χώρας, που ευθύνονται για την τραγική οικονομική κατάσταση και την καταστροφή που επέρχεται, τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ.

Έχουν το θράσος, μάλιστα, πετώντας ακόμα και το φύλο συκής να καλούν τον ελληνικό λαό, που γονάτισαν οικονομικά, να ψηφίσει συνέχιση της αποτυχημένης και απόλυτα καταστροφικής πολιτικής τους.

Μπορεί στο χολιγουντιανό νουάρ της χρυσής εποχής του Jack Nicholson και της Jessica Lange ο ταχυδρόμος να χτυπάει πάντα δύο φορές. Σήμερα, το μόνο σίγουρο είτε με Ναι είτε με Όχι, είναι ότι ο ταχυδρόμος θα χτυπήσει για τελευταία φορά…

Κρατίνος

Comments

via Facebook